Hafta Sonu Otelleri


Hafta Sonu Otelleri farklı konseptleri ile kısa tatil yapmaktan hoşlananları bekliyor.

Hafta sonları tüm insanlar için oldukça değerlidir. Birçok memurun özellikle çocuklu bireylerin tatil günüdür. Hafta sonu tatilini en güzel şekilde geçirmek isteyen birçok insan bulunmaktadır. Hafta sonu tatili, iş stresini atmak isteyenlerin, yorulmuş ebeveynlerin biraz olsun yükünü alır.

Hayatın yorduğu işlerinizi bir kenara bırakıp kafanızı rahatlatabileceğiniz otellere göz atabilirsiniz. Çalışanlar ve hafta sonu tatil yapmak isteyenler için birbirinden güzel oteller bulunmaktadır. Genel de tatil için İstanbul tercih ediliyor. Otellerin sağlamış olduğu imkânlar sayesinde tatilciler stres atabiliyor.

Eğlence ve dinlence son dozlarına kadar yaşanıyor. İstediğiniz konsepte uygun hafta sonu otelleri bulabilir, doyasıya eğlenebilirsiniz. Ufak bir tatil kaçamağı sizlere ve çevrenizdekilere iyi gelecektir. Yeni yerler, keşfedilmemiş mekanlar sizleri bekliyor. Tarihten hoşlananlar için tarihi müzeler ve camiiler vardır.

Eğlenceden hoşlananlar için eğlenceli aktiviteler, kayak merkezleri düşünülebilir. Kafa dinlemek isteyenler doğa yürüyüşleri yapacakları yerleri seçebilir.

Termal oteller birçok derde devadır. Rahatsızlığı olanlar kronik olmak dışında şifa bulabilir. Şifalı termal suları eklem ağrılarına, romatizmaya, böbrek rahatsızlıklarına ve daha birçok rahatsızlığa iyi gelmektedir.

Dilerseniz hafta sonu tatilinizi termallerde geçirerek dinlenebilirsiniz. Doğa ile baş başa kalmak tam ihtiyacınız olan şey olabilir. Bütçenize uygun birçok hafta sonu otelleri bulabilirsiniz.

Hafta Sonu İçin Ekonomik Oteller


Hafta sonu otelleri sizlere birçok fırsat sunar. Hepsinden önce tatil rotanızı oluşturun. Hafta sonu konaklama seçenekleri bulunan otelleri bulup listeleyin.

Bütün otellerin fırsat indirimi olur. İndirimlerden faydalanabilirsiniz. Erken rezervasyon ile ücreti biraz daha düşürme şansınız da bulunmaktadır. Bu kampanyalardan yararlanıp, çocuklarınızla eğlenceli tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Hafta Sonu Tatil Aktiviteleri


Yorucu iş hareketliliği, şehrin gürültüsünden iki gün bile olsa uzaklaşmak iyi gelecektir. Hafta sonu tatili için oldukça fazla etkinlik vardır. Yaşadığınız şehrin yakınlarında kalmak istiyorsanız, oralara yakın kalıp şu aktiviteleri yapabilirsiniz;

· Rüzgâr Sörfü

· ATV Safari

· Jeep Safari

· Paintball

· Trekking Turları

· Doğa Yürüyüşü

· Bisiklet Binme

Bütün bu etkinliklere katılabilir, tatilinize renk katabilirsiniz. Spor dolu bol temiz hava alarak sağlıklı bir hafta sonu tatili geçirebilirsiniz.

Etkinlikler insanın kafasını rahatlatır. Bulunduğu stresli durumdan çıkarır. Dünyaya olumlu bir bakış açısı kazandırır. Çoğu kimse hafta sonu tatilinin kıymetini bilmez.

Özellikle anne ve babalar hafta sonunu iyi değerlendirmelidir. Hafta içi çalışan ebeveynler çocuklarına yeterli ilgi ve sevgiyi gösteremeyebilir. Hafta sonu birlikte geçirilecek tatil hem ebeveynlere hem de çocuklara iyi gelecektir. Çocuk olmayan çiftler de ise birbirleri ile geçirecekleri romantik küçük bir tatil olacaktır.

Hafta sonu tatilleri, çiftlerin bağını güçlendirir. Hafta sonu yurt dışı eğlenceli ve hareketli bir tatil isterseniz:

Makedonya, Kıbrıs, Odessa otellerini tercih edebilirsiniz.

Stresten uzak sessiz sakin bir tatil yapmak niyetindeyseniz:

Ağva, Şile, Abant Gölü, Kaz Dağları sizler için uygun olacaktır.

· Ağva: İstanbul ile arası 100 kilometredir. Marmara bölgesi taraflarında Şile ilçesine bağlıdır. Gelin kayası, Şile kalesi, Ocaklı kale, Saklı göl gibi birbirinden güzel yerleri ziyaret edebilirsiniz. Yeşillikleri ve muhteşem doğa manzaralarıyla sizleri bekliyor.

· Şile: Karadeniz kıyısında tatlı bir ilçedir. Şile de İncekum Maceera Kampı, Akçakase köyü, Şile kalesi, Kumbaba tepesi gibi yerleri gezebilirsiniz.

· Abant Gölü: Akıl almaz bir güzelliğe sahiptir görenleri büyüler. Abant Gölü yer altı sularıyla beslenir. Oldukça berrak bir suyu vardır.

· Kaz Dağları: Alplerden sonraki en oksijenli bölgedir. Kaz dağlarının mistik bir havası vardır. İsteyen kamp kurabilir.

İstanbul’a Yakın Tatil Yerleri


Şehrin karışıklığından kısa süre uzak kalmak size iyi gelecektir. Aileniz ve sevdiklerinizle tatil kaçamağı yapabilirsiniz. Hafta sonu tatili için birçok fırsat vardır. İstanbul Türkiye’nin en

turistik yeridir. Nüfusu da oldukça fazladır bu nedenle İstanbul’u ele aldık. Sapanca ile İstanbul arası 136 kilometredir. Bu nedenle tatilciler Sapanca Otellerinde kalabilir. Doğa yürüyüşü yapabilir, yöresel Sapanca yemekleri yiyebilirsiniz.

Abant yine çok tercih edilen yerlerdendir. Her mevsim ayrı bir şaheser olan Abant size huzur verecektir. Hafta sonu için oldukça fazla otel seçeneği bulunmaktadır.

Abant Lotus ve Gazelle Resort Spa en çok tutulan Abant otelleridir. Abant’ta göl kenarında yürüyebilir, alabalık ziyafeti çekebilirsiniz. İstanbul’a yakın tatil yerleri şuralardır;

· Sapanca

· Çanakkale

· Bursa

· Şile

· Yedigöller

· Sakarya

· Kırklareli

Pandemi süreci insanları yordu ve sıktı. İnsanlar evlerinden çıkamaz hale geldi. Evden çıkmak, iş stresini azaltmak, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak için Hafta Sonu Otelleri ile güzel bir tatil yapabilirsiniz.