Karadeniz Yayla Otelleri Ve Evleri


Karadeniz Yayla Otelleri Ve Evleri sizleri nefes aldıracak bir tatile davet ediyor. Sizler de her yıl en çok turist ağırlayan Karadeniz bölgesine gelerek unutamayacağınız bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz.

Doğa severlerin favori yerlerinden biri olan Karadeniz’in yaylaları özellikle konaklama için de her bütçeye uygun alternatifleri ile cazip bölgelerden biridir. Sizler için hazırladığımız Karadeniz yayla otelleri ve evleri önerilerimize göz atarak sizler de kendiniz ve sevdikleriniz için muhteşem bir tatil planı yapabilirsiniz.

Karadeniz Yayla Otelleri Ve Evleri


Huzurlu ve doğa ile iç içe bir tatil yapmak istiyorsanız rotanızı Karadeniz bölgesine çevirebilirsiniz. Karadeniz yaylalarında kalabileceğiniz konforlu ve doğa ile iç içe dizayn edilmiş olan otelleri ve evleri tercih edebilirsiniz. İşte birbirinden güzel ve bölgenin en popüler Karadeniz yayla otelleri ve evleri:

Rize- Çamlıhemşin

Karadeniz yaylaları denildiğinde akla ilk olarak gelen yerlerden birisi de Rize Çamlıhemşin’dir. Bölgede doğa ile iç içe konaklayabileceğiniz bungalov evler ilk olarak dikkat çekmektedir. Şömineli dağ evleri ile Karadeniz yayla otelleri ve evleri seçenekleri içerisinde en çok tercih edilen alternatiflerden biridir.

Konuklar için her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş olup ailecek doğa ile içe keyifli bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Her mevsim ziyaret edebileceğiniz Çamlıhemşin bölgesinde konaklamak için tercih edebileceğiniz ve manzarası ile hafızalarda yer edecek pek çok yayla bulunmaktadır.

Ayder Yaylası

Ayder Yaylası bölgede belki de yerli ve yabancı turist ağırlama oranı açısından en çok tercih edilen yerlerden biridir. Vadi manzarası eşliğinde keyif yapabileceğiniz ve manzaranın tadını çıkartabileceğiniz Ayder Yaylası içerisinde bütçenize uygun otel ve yayla evlerini bulabilirsiniz.

Genel olarak bölgede ahşap olarak doğal bir görünüme sahip olan yayla evlerini görebilmeniz mümkündür. Bununla birlikte samimi ve güler yüzlü insanları ile de bölgeden ayrılmak istemeyeceksiniz. Doğa yürüyüşlerine de katılabileceğiniz Ayder Yaylası tatili sizlere huzur sunacak.

Pokut Yaylası


Karadeniz bölgesinin en güzel manzaraya sahip olan yaylası olarak Pokut Yaylasını ilk sırada gösterebiliriz. İki katlı veya tek katlı yayla evleri yaylanın etrafında en güzel konumlara yerleştirilmiştir. Ailecek bile rahatlıkla konaklayabileceğiniz genişliğe sahip olan bu doğal yayla evlerinde sizler de keyifli bir tatil yapabilirsiniz.

Akşamları doğanın sessizliğine kendinizi verebilir gündüzleri de yaylada düzenlenen şenliklere ve doğa yürüyüşleri ile çeşitli aktivitelere katılabilirsiniz. Pokut Yaylası içerisinde değerlendirebileceğiniz yayla otelleri ve evleri her bütçeye uygun fiyat aralıkları ile dikkat çekmektedir.

Uzungöl


Karadeniz’de en güzel manzaraya sahip olan ve dünya genelinde de ünlü olan Uzungöl, sizin için de tatil listesinde kesinlikle yer alması gereken beldelerden biridir. Uzungöl çevresinde konaklamak için dilerseniz lüks otelleri dilerseniz de doğal yayla evlerini ve pansiyonları tercih edebilirsiniz.

 Bölgenin yöresel lezzetlerini tadabileceğiniz zengin bir mutfağa sahip olan otel restoranları sayesinde Karadeniz mutfağının da tadını çıkartabilirsiniz. Uzungöl manzarası eşliğinde kahvaltı yapabileceğiniz çok güzel restoranlar da bulunmaktadır.

Karagöl

Tamamen doğa ile iç içe tasarlanmış olan evlerde konaklayarak kendinize huzurlu bir tatil armağan etmek istiyorsanız Karagöl çevresi tam size bir seçim olacaktır. Yöresel lezzetleri ile ünlü olan tesislerin içerisinde otelleri veya yayla evlerini de bulabilmek mümkündür.

Bungalov tarzı yayla evleri tamamen doğa ile uyum sağlayacak şekilde tasarımı ile dikkat çekmektedir. Karagöl çevresinde yapacağınız keyifli bir yürüyüş bile iyi ki bu bölgeyi tercih ettim demeniz için yeterli olacaktır.

Artvin- Borçka


Çam ağaçları arasında doğa ile uyum içerisinde olan yayla evlerinde birkaç gün kafa dinlemek istiyorsanız rotanızı Artvin Borçka bölgesine çevirebilirsiniz.

Tamamen ahşaptan tasarlanmış olan oteller ve yayla evleri ile dinlenebileceğiniz ve hayalinizdeki gibi sessiz ve sakin bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Ayrıca bölgedeki organik lezzetleri de tadabilir ve Artvin bölgesine özgü yemeklerin de tadını çıkartabilirsiniz.

Şavşat

Artvin’in en güzel manzarasına sahip olan yerlerinden birisi de Şavşat’tır. Özellikle her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen Şavşat, kartpostalları aratmayan güzelliği ile sizleri de kendine hayran bırakacak.

Ayrıca doğa ile iç içe tatil yaparken biraz daha konforlu ve lüks bir konaklama istiyorsanız Şavşat bölgesi tam size göre bir seçim olacaktır. Karadeniz yayla otelleri ve evleri seçenekleri için Şavşat bölgesinde pek çok alternatif bulunmaktadır.