Lara Otelleri


Lara Otelleri

26.06.2022

Lara Otelleri, konforlu ve hizmetinde oldukça profesyoneldir. Antalya’nın en turistik yerlerindendir.

Lara kum anlamına gelen bir sözcüktür. Lara eski Hititlerden gelme bir bölgedir. Antalya’da Lara’nın anlamı sadece kum değildir. Masmavi denizi, muhteşem havası birbirinden güzel sokakları vardır.

Eğlenceli anlar yaşayabileceğiniz birçok kafe bulunmaktadır. Alışveriş merkezleri ve birbirinden güzel otelleriyle Lara sizleri bekliyor.

Lara Otelleri, fiyat konusunda farklılıklar gösterirler. Bu farklılıklar odanın şekline, sayısına ve manzarasına göre değişiklik gösterir. Her bütçeye göre otel bulunur.

Lara’da ekonomik ve ayrıcalıklı birçok otel vardır. İstek ve taleplerinize göre odalar ayarlanabilir. Hayallerinizdeki tatil yeri Lara da olabilir. Yaz, kış bütün mevsimler de Lara da tatil yapabilirsiniz. Lara Otelleri oldukça hijyenik ve ekonomiktir.

Lara Otelleri Fiyatları


Lara otelleri, Ferah tatil köyleri, beş yıldızlı otelleri, kum plajı ve masmavi deniziyle görenleri hayran bırakıyor.

Her sene milyonlarca yerli ve yabancı insana ev sahipliği yapıyor. İncecik kumuyla tatil severlerin kalbini kazanıyor. Her kesimden insan için konaklama seçeneği bulunmaktadır.

Antalya Her Şey Dâhil Otelleri bünyesinde birçok alternatif seçenek bulundurmaktadır. Denize sıfır otellerde kalmak istiyor ama bütçeniz buna el vermiyorsa erken rezervasyon yapmalısınız. Erken rezervasyonla oldukça büyük indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Lara otelleri tatilciler tarafından oldukça memnun kalınan otellerdendir.

 Lara otelleri size ne imkânlar sunar?


• Aquaparklar

• Dans sahneleri

• Eğlence Salonları

• Tiyatrolar

• Sinemalar

• Çocuk Animasyonları

• Mini clup

Bütün bu aktivasyonlar sizlere doyasıya eğlenme fırsatı verecektir. Yaz aylarının en güzel günlerini Lara Otellerinde geçireceğinizin garantisini veriyorum.

Lara tatil köyleri, kıyı şeridi boyunca uzanmaktadır. Ayrıca bu köyler birçok büyük tesisten yararlanmaktadır.

Her Şey Dâhil ve Ultra Her Şey Dâhil seçenekleri olan oteller bulunmaktadır. Bu otellerde sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve aperatif yemekler mevcuttur. Özellikle, Ultra Her Şey Dâhil Oteller hayallerinizin ötesinde tatil fırsatı sunuyor.

Lara Her Şey Dâhil Oteller


Grand park Lara, Fame Residance Lara, Clup Otel Falcon Her Şey Dâhil Otellerdir. Bu oteller tatilciler tarafından yüksek puanlar verilmiş otellerdir.

Denize sıfır olmalarıyla büyük etki yaşatırlar. Aile odaları, superior odaları, manzaralı odalar Her Şey Dâhil Otellerin özelliklerindendir. Birçok otelde ücretsiz havuz, bar, kahvaltı, akşam yemeği, gece çorbası gibi hizmetler de verilmektedir.

Lara Ultra Her Şey Dâhil Oteller


• Titanic Mardan Palace

• Limak Lara De Luxe Otel

• Titanic Beach Resort Otel

Bu oteller lüksün de lüksüdür. Geniş odalar, birbiriyle uyumlu renkler, eşya kaliteleri, düzen son derece lükstür. 5 yıldızlı Mardan Palace, manastırı andıran mimarisiyle görenleri etkiliyor. Mardan Palace, tatil severlere sık sık avantajlı paketler ve kampanyalar sunuyor. Limak Lara Otel ise doğanın göbeğindedir.

Adeta doğa ile içi içe olan Luxe otel konfor bakımından çok öndedir. Tüm küçük detayların göz önünde bulundurulduğu Lara De Luxe oldukça lüks bir oteldir. Yerli ve yabancı tüm turistlerin ilgisini çeker. Titanic Beach Resort Otel, civar oteller arasında en konfor düşkünü olanıdır. Titanic gemisi şeklinde anıtsal bir biçimde ev sahipliği yapıyor.

Lara Otelleri şehir merkezine yakın olduğu için çok tercih ediliyor. Lara’ da ekonomik bir şekilde tatil yapmak da mümkündür.

Konaklamanın konforu değiştikçe fiyat da değişiyor. Tam-Yarım pansiyon, Her Şey Dâhil, Ultra Her Şey Dâhil şeklinde fiyatlar değişiklik gösteriyor. Aile için farklı konseptte odalar bulunuyor. Ayrıca balayı çiftlerine özel sürprizli odalar yapılıyor. Özel tatillerinin unutulmaz olması hedefleniyor.

Lara Balayı Otelleri


En unutulmaz anların yaşandığı Balayınızı Lara da geçirebilirsiniz. Özelinize olan saygı ve önem sizleri etkileyecektir.

Lara otelleri balayına özel aktiviteler ve sürprizler bulundurur. Yeni evlenen çiftlerin huzur dolu, rüya gibi tatil yapmaları amaçlanıyor. Akdeniz’in en gösterişli kıyısında olan Lara’nın günbatımı tatilcilere romantik anlar yaşatır. Bazı romantik temalı oteller seçmeniz balayınıza renk katacaktır. Bu otellerden bazılarını listeledik;

• Hotel Melas Lara

• The Marmara Antalya

• Venezia Palace Deluxe Resort Hotel

• La Boutique Antalya Hotel

Gibi romantik bazlı oteller, çoğu zaman balayı çiftlerinin tercihi olmuştur.

Lara Gezilecek Mekânlar


Antalya’nın en gösterişli plajına sahip Lara ilçesinde gezilecek birçok yer vardır. Şelaleleri, lüks restoranları ve dev alışveriş mağazaları ile sizleri bekliyor.

Lara birçok tarihi hazineye sahiptir. Bu nedenle Lara tarih severler için de oldukça tercih edilen bir yerdir. Gezilecek yerlerden bir tanesi Düden Şelalesidir.

Birçok medeniyetten izler taşıyan Düden Şelalesi eşsiz bir güzelliğe sahiptir. Kaleiçi, Perge Antik Kenti, Altınkum Plajı sizlere ev sahipliği yapmayı beklemektedir. Eski adı Altınkum olan Lara şimdiler de Antalya’nın en popüler tatil yerleri arasındadır.